Mé projekty / Vánoce

Kouzelná moc a atmosféra zimy

Zimní dekorace

Zimní dekorace

Venku se již v plné síle přihlásil podzim a brzy předá svoji vládu zimě. Vše se zahalí do bílého kabátu a venku uvidíme obrázky téměř jako z kreseb Josefa Lady. Máte-li rádi to zimní kouzlo a atmosféru, pak by se vám mohla zalíbit zimní dekorace, která vám vydrží minimálně do jara.

Bíle zahalené stromečky vytváří zvláštní zimní a vánoční kouzlo. A toto kouzlo si můžete vytvořit během několika minut. Přiznám se, že zimu mám právě kvůli té bílé přikrývce velmi ráda a při výrobě roztomilé zimní dekorace jsem si tvoření skutečně užila. Věřím, že vy si to užijete také a budete se těšit z malého zimního kouzla v podobě nové zimní dekorace.

Co bude třeba:

  • zavařovací sklenice
  • stromečky
  • umělý sníh

Jak na to:

Postup pro vytvoření této zimní dekorace je velmi snadný a zvládne ho určitě každý. Vyberte si vhodné zavařovací či jiné sklenice, které bude možné nahoře uzavřít. Sklenice vybírejte s ohledem na velikost stromečku. Ideální je, aby stromeček byl o něco menší a byl po vložení do sklenice dobře vidět. Jakmile toto pořešíte, můžete se pustit do díla.

Na dno sklenice nasypte umělý sníh. Množství sněhu si určíte zase s ohledem na celkovou velikost vybrané sklenice a také připravené stromečky. Pokud po nasypání sněhu zůstanou na bocích sklenice jeho malé částečky, doporučují utřít, aby to pak nekazilo celkový dojem.

vanocni-dekorace

Jakmile je sklenice sněhově připravená, můžete vložit své stromečky. Záleží zcela na vás zda dáte jenom jeden nebo dva. U větších sklenic dva stromečky vypadají moc dobře.  Pokud budete mít malé skleničky, pak i jeden stromeček je kouzelný.

Zimní vánoční dekorace

Po doplnění stromečků jste téměř hotoví. Na závěr stačí novou zimní dekoraci uzavřít a najít to nejvhodnější místo ať už na okně nebo na komodě. Stromečky můžete před vložením samozřejmě ještě různě ozdobit a vytvořit si tak pravou vánoční ozdobu.

zimni-dekorace

Text & foto: Let´s Create

letscreate

Napsat komentář